Leuke Relaties: begeleiding naar fijne privérelaties

Familie­relaties

Met familie hebben we allemaal te maken en niet iedereen heeft een goede relatie met zijn familie. Een kwart van de Nederlanders heeft zelfs geen contact met bepaalde familieleden, zo blijkt uit onderzoek naar familiebanden. Ook het hebben van lastige (schoon) familieleden is iets dat we allemaal wel kennen of herkennen. Kwetsend gedrag, beledigingen of extreme jaloezie kunnen voorbeelden zijn, maar ook een gebrek aan respect voor je privacy is een veel voorkomend probleem.

Jij wilt een familierelatie verbeteren

Hiervoor biedt Leuke Relaties verschillende mogelijkheden. Voor de gesprekken kun je samen met een familielid naar de praktijk in Utrecht komen, maar ook alleen ben je van harte welkom.

Optie 1: individueel plan

Op zoek naar verbinding

Je wilt de relatie met bepaalde familieleden verbeteren, bijvoorbeeld die lastige relatie met je (schoon) ouders, broer of zus. Voor alle familierelaties kun je leren jouw patronen te veranderen om het contact en de communicatie te verbeteren.

Wat krijg je?
  • 1 x gratis kennismakingsgesprek
  • 3 x individueel gesprek van 75 minuten over belangrijke thema’s in jouw familierelatie.

Kosten € 375,00 (excl. BTW)

Optie 2: gezamenlijk plan

Een betere familieband

Jij en een familielid hebben besloten dat je wilt werken aan het verbeteren van jullie familierelatie. We bespreken waar jullie tegen aan lopen en hoe er meer begrip kan komen.

Wat krijg je?
  • 1 x gratis kennismakingsgesprek
  • 1 x kostenplaatje op maat

Samen bepalen we hoeveel gesprekken er nodig zijn om jullie relatie te verbeteren en/ of te verdiepen. Op basis daarvan krijg je een kostenplaatje (offerte) op maat.

Gratis kennis­makings­gesprek

Mail of bel 06 – 45 45 88 38 gerust voor een afspraak. Dan kunnen we kennismaken en bespreken hoe Leuke Relaties je het beste kan helpen. Deze afspraak is gratis en verplicht je tot niets.

Bekijk ons volledige aanbod

Wij bieden ook begeleiding bij liefdesrelaties en vriendschapsrelaties.

© Copyright - leukerelaties.nl | webdesign: grifontwerp