Leuke Relaties: begeleiding naar fijne privérelaties

Liefdes­relaties

In liefdesrelaties sta je dicht bij elkaar. Dat is iets wat we allemaal graag willen. Als de relatie goed is, dan maakt het je gelukkig. Maar door allerlei omstandigheden kunnen er problemen ontstaan. Soms wil de communicatie niet meer lukken, is er geen tijd meer voor elkaar of ontstaat er ruzie om de kleinste dingen.

Begeleiding bij problemen

Leuke Relaties biedt deskundige begeleiding bij allebei problemen in jouw liefdesrelatie. Samen praten we over wat er mis gaat en hoe dat opgelost kan worden. Tijdens deze gesprekken maakt Leuke Relaties gebruik van Emotionally Focused Therapy (EFT). Dat is een effectieve methode die helpt om (negatieve) patronen te doorbreken en het vertrouwen in jullie relatie te vergroten. Je kunt er voor kiezen om samen te komen, maar als je de gesprekken alleen wilt voeren is dat ook prima.

Optie 1: individueel plan

Op zoek naar verbinding

Je wilt graag een partner en dat wil maar niet lukken. We zoeken uit hoe dat komt. Ook werken we eraan hoe je wel de relatie(s) kunt krijgen die jij wilt. 

Wat krijg je?  
  • 1 x gratis kennismakingsgesprek 
  • 3 x individueel gesprek van 75 minuten over belangrijke thema’s in jouw leven

Kosten € 375,00 (excl. BTW)

Optie 2: gezamenlijk plan

Liefde en verbinding

Bij samenwonen, trouwen, kinderen die komen of kinderen die het huis uit gaan kunnen er dingen veranderen in de relatie. Dat kan gaan over hele praktische zaken, maar ook over verdieping of het werken aan een nieuwe fase. Bij alle problemen in jullie relatie staat Leuke Relaties voor je klaar. 

 Wat krijg je? 
  • 1 x gratis kennismakingsgesprek
  • 3 x gesprek van 75 minuten over belangrijke thema’s in jullie relatie

Kosten € 425,00 (excl. BTW)

Optie 3: gezamenlijk plan

Uitdaging­en in je relatie

Jullie zitten niet altijd op één lijn. Dat kan zijn qua opvattingen, opvoeding, seksuele verlangens en nog veel meer. Daar willen jullie aan werken. Jullie willen de relatie verdiepen en/of verbeteren.

Wat krijg je?
  • 1 x gratis kennismakingsgesprek
  • 5 x gesprek van 75 minuten over die thema’s in jullie relatie

Kosten € 700,00 (excl. BTW)

Optie 4: gezamenlijk plan

Relatie­proble­men

Elkaar begrijpen lukt soms écht niet meer. Er is vaak ruzie en onbegrip. Jullie denken er misschien over om de relatie te beëindigen. 

Emotionally Focussed Therapy (EFT) kan jullie helpen. Met deze methode doorbreken we patronen en bereiken we dat jullie je weer veilig voelen bij elkaar. 

Wat krijg je?
  • 1 x gratis kennismakingsgesprek
  • 7 x gesprek van 75 minuten over jullie thema’s

Kosten € 950,00 (excl. BTW)  

Gratis kennis­makings­gesprek

Mail of bel 06 – 45 45 88 38 gerust voor een afspraak. Dan kunnen we kennismaken en bespreken hoe Leuke Relaties je het beste kan helpen. Deze afspraak is gratis en verplicht je tot niets.

Bekijk ons volledige aanbod

Wij bieden ook begeleiding bij familierelaties en vriendschapsrelaties.

© Copyright - leukerelaties.nl | webdesign: grifontwerp