Leuke Relaties: begeleiding naar fijne privérelaties

Over Leuke Relaties

Mijn naam is Karin Eikmans. Al jarenlang ben ik werkzaam als psycholoog, coach en mediator in Utrecht. Jou helpen om betere en leukere relaties te krijgen en op te bouwen, dat is wat ik het liefste doe. Daarbij maak ik veel gebruik van mijn wetenschappelijke achtergrond in de neuropsychologie, gezondheidspsychologie en organisatiepsychologie. Dat klinkt ingewikkeld, maar dat is het zeker niet. Ik ben juist van een praktische aanpak zodat jij of jullie er echt iets aan hebben.

Emotionally Focused Therapy (EFT)

Tijdens onze gesprekken maak ik veel gebruik van Emotionally Focused Therapy (EFT). Dat is een relatietherapie die goed werkt. Niemand is gemaakt om alleen te zijn. We zijn gelukkiger en functioneren beter met andere mensen die emotioneel dicht bij ons staan en bij wie we ons veilig voelen. Maar soms lopen (negatieve) patronen in de relatie hoog op. EFT gebruikt emoties als ingang om elkaar te begrijpen. Wanneer je kunt zeggen waar de pijn zit en wat je wilt, dan pas kan de ander iets voor je doen. Troost, steun of geruststelling komen pas als je jouw kwetsbare gevoelens durft te laten zien.

Wat doe ik als EFT therapeut?

Eerst bekijk ik wat de negatieve patronen zijn in jullie relatie. Daarna volgt de stap hoe we dat kunnen oplossen. EFT helpt om te laten zien wat jouw aandeel is en hoe je de ander daarmee kunt kwetsen. Je leert gevoelens te herkennen, te benoemen en uit te spreken. Daarna ontstaat er vaak ruimte om anders met elkaar om te gaan. Zo bouwen we aan een stevige basis van jullie relatie waarin veiligheid en vertrouwen centraal staan.

Mijn praktijk in Utrecht

Al jaren woon en werk ik met veel plezier in Utrecht. Je bent van harte welkom in mijn praktijk vlakbij het Oorsprongpark op Biltstraat 443. Parkeren met zowel auto (betaald) als fiets kan gewoon voor de deur.

Ik ben er voor je en ik help je graag verder.

Gratis kennis­makings­gesprek

Mail of bel 06 – 45 45 88 38 gerust voor een afspraak. Dan kunnen we kennismaken en bespreken hoe Leuke Relaties je het beste kan helpen. Deze afspraak is gratis en verplicht je tot niets.

Bekijk ons volledige aanbod

Wij bieden begeleiding bij liefdesrelatiesfamilierelaties en vriendschapsrelaties.

© Copyright - leukerelaties.nl | webdesign: grifontwerp