Leuke Relaties: begeleiding naar effectieve werkrelaties

Over Leuke Relaties

Ik ben psycholoog, coach en mediator Karin Eikmans. Al mijn kennis en kunde zet ik in om mensen en bedrijven te helpen om betere en effectievere relaties te krijgen en/of op te bouwen. In mijn werk maak ik veel gebruik van mijn wetenschappelijke achtergrond. Ik ben afgestudeerd in de neuropsychologie, gezondheidspsychologie en organisatiepsychologie. Daarnaast ben ik gecertificeerd coach en mediator met jarenlange ervaring op de zakelijke markt.

Emotionally Focused Therapy (EFT)

In mijn werk maak ik vaak gebruik van Emotionally Focused Therapy (EFT). Dat is een relatietherapie die bewezen effectief is. Het werkt met het ontrafelen van (negatieve) interactiepatronen met als doel om het vertrouwen in de relatie te vergroten. Door een veilige omgeving te bieden en balans te vinden, weet ik met een lach en een traan uw team of werknemer te bereiken.

Zó werkt het

Mijn kracht zit in een diepgravende analyse gecombineerd met een pragmatische aanpak. Ik laat mensen soms hard werken vanuit het idee dat er eerst geploegd moet worden om vruchtbare grond te krijgen. Daarna kan er gezaaid en geoogst worden. Zó werkt het.

Vrijblijvende afspraak

Wilt u weten wat Leuke Relaties voor uw collega, team of organisatie kan betekenen? Bel direct 06-45 45 88 38 of stuur een bericht voor een afspraak, dat is altijd geheel vrijblijvend.

Bekijk ons volledige aanbod

Uw begeleiding naar effectieve werkrelaties. Bekijk alle mogelijkheden.

© Copyright - leukerelaties.nl | webdesign: grifontwerp